Noen tips

Innenfor kjørbar avstand ligger Norges mest kjente nasjonalparker og fjelltopper.

Gammel-Kleppe kulturarvhotell ligger høgt og fritt med utsyn over Sjårdalen og direkte mot Skagsnebb og Blåhø i Vågå.

Fra Gammel-Kleppe kulturarvhotell kan du selvsagt gå Besseggen – du bestiller billett på båten kvelden før, spiser en god frokost her på Kleppe og kjører inn til Gjende, parkerer og tar shuttlebussen til båten. Så går du en av Norges mest spektakulære turopplevelser – kommer tilbake til Kleppe til en vedfyrt badstue og en god middag på kvelden.

For de som vil ta et bad – så har vi et alternativ for våre gjester – nemlig en hemmelig liten dal hvor du finner en elv som med sine meandersvinger som lager fantastiske sandstrender for sine besøkende.

For de som ønsker noe annet kan de vandre rett fra gården, inn heimfjellet vårt og bestige Olashovda – vårt lokale «himmelbjerg». På Olashovda finner du Norges fineste sikteskive som gir deg navnet og retningen til kjente fjelltopper i Rondane, Dovrefjell, Jotunheimen. I tillegg har Sjårdalen idrettslag tatt opp igjen og ryddet gamle stier fra Sjårdalen, opp på fjellet og inn til setrene – så vi har et 60 km stisystem og tilby våre gjester.

Vil du på fisketur, sykle eller gå en tur – kan vi formidle gode opplevelser og guider som kan følge deg inn i fjellheimen vår.

Bestill ditt opphold i dag