Delta på noe sammen med andre

Vi tror at det å delta på noe sammen med andre, høre på vakker musikk sammen med andre, se på kunst sammen med andre, eller lære seg noe nytt sammen med andre - er et gode for oss som mennesker.

På Gammel-Kleppe har vi arrangert sterke opplevelser som kunstutstillinger, konserter, fotoworkshops og fagseminarer gjennom mange år. I år kan du være med på konserter og kulturelle treff som annonseres i god tid og som er åpne for alle – både våre overnattingsgjester, lokale og tilreisende.

Vi har besøk av profesjonelle musikere innen klassisk, folkemusikk, bluegrass, viser og annet, og gjennom høysesongen– fra slutten av juni til august – er hver unike konsert arrangert i samarbeid med vår partner Kultivator.

Programmet for sesongen ligger ute på konsertseriens egen Facebook-side: Vågå konsertserie og vår egen Facebook-side – her kan du også bestille billetter.

Arrangementene og konsertene, holdes på Gammel-Kleppe eller på Stokstadsetra i Bøneslia som ligger en liten biltur fra Gammel-Kleppe opp imot Jotunheimen. Vi åpner en time før hvert arrangementene slik at de som ønsker å kjøpe forfriskninger får anledning til det.

Er du gjest på Gammel-Kleppe kulturarvhotell bistår vi deg gjerne med å sette opp minikonserter, diktopplesninger eller teaterforestillinger som underholdning eller som gave til jubilanten som har alt. Vi har et stort kontaktnett i regionalt kulturliv som kan hjelpe oss med å sette opp en opplevelse du «seint vil gløyme».

Vi har arrangert sterke opplevelser som kunstutstillinger, konserter, fotoworkshops og fagseminarer gjennom mange år.

Bestill ditt opphold i dagBestill billetter