Er du på utkikk etter en uforglemmelig hotell-opplevelse? Føler du at du trenger litt innblikk inn i norsk tradisjon og kultur?

På Gammel-Kleppe Kulturarvhotell tilbyr vi en opplevelse uten om det vanlige. Her kan du oppleve spennende kultur, tradisjonelle eventyr, historie og frisk luft, alt på samme sted. Vårt hotell er uten tvil det perfekte valget for den som skal til Vågå.

Ta med familie, venner eller kollegaer på en uforglemmelig og tradisjonsrik opplevelse!

Et hotell omringet av fantastiske naturopplevelser

På vårt hotell ligger du høyt og fritt med utsyn over Sjårdalen og direkte mot Skagsnebb og Blåhø i Vågå. Fra hotellet er det også mulighet å gå Besseggen, hvor vi forteller deg all nødvendig informasjon du trenger for å oppnå dette på forhånd. Dra fra hotellet med en god frokost innabords før du besøker en av Norges vakreste fjell.

Når du vender tilbake til vårt hotell står vi klare med en vedfyrt badstue og en deilig middag.

Det er selvfølgelig også andre naturopplevelser å oppleve i nærheten av vårt hotell. Du kan blant annet ta deg et forfriskende bad i en hemmelig liten dal. Her er det lekre sandstrender der du kan ligge og lese en bok og sole deg, før du venter tilbake til hotellet for enda mer beroligende aktiviteter.

Ta turen innom Gammel-Kleppe Kulturarvhotell for en avslappende, tradisjonsrik opplevelse med flere rike naturopplevelser. Har du noen spørsmål angående vårt hotell er det bare å kontakte oss på telefon eller e-post.

Send oss en forespørsel