Er du på utkikk etter en uforglemmelig hotell-opplevelse? Føler du at du trenger litt innblikk inn i norsk tradisjon og kultur? Trenger du å kjenne på naturen og roen som følger? I så fall vil et opphold på vårt hotell i Vågå være midt i blinken for deg.

På Gammel-Kleppe Kulturarvhotell tilbyr vi en opplevelse uten om det vanlige. Her kan du oppleve spennende kultur, tradisjonelle eventyr, historie og frisk luft, alt på samme sted. Vårt hotell er uten tvil det perfekte valget for den som skal til Vågå.

Rommene på vårt hotell har gode senger, moderne bad og nyskapende arkitektur i samspill med de gamle tømmerhusene som med kunst, antikviteter og bøker gir deg et herlig frirom der du kan nyte en helt stille natt uten forstyrrelser.

Ta med familie, venner eller kollegaer på en uforglemmelig og tradisjonsrik opplevelse på vårt hotell i Vågå!

Et hotell omringet av fantastiske naturopplevelser

På vårt hotell ligger du høyt og fritt med utsyn over Sjårdalen og direkte mot Skagsnebb og Blåhø i Vågå. Fra hotellet er det også mulighet å gå Besseggen, hvor vi forteller deg all nødvendig informasjon du trenger for å oppnå dette på forhånd. Dra fra hotellet med en god frokost innabords før du besøker en av Norges vakreste fjell.

Når du vender tilbake til vårt hotell står vi klare med en vedfyrt badstue og en deilig middag.

Det er selvfølgelig også andre naturopplevelser å oppleve i nærheten av vårt hotell. Du kan blant annet ta deg et forfriskende bad i en hemmelig liten dal. Her er det lekre sandstrender der du kan ligge og lese en bok og sole deg, før du venter tilbake til hotellet for enda mer beroligende aktiviteter.

Nyt lokale matopplevelser

Vi ønsker å by våre gjester på autentiske og lokale mattradisjoner som Gudbrandsdalen kan by på. Vår anerkjente kokk lager den deiligste mat med råvarer fra det beste som nærområdet kan gi deg. Våre råvarer er enten økologiske eller kommer rett fra naturen eller fra garder i Sjårdalen.

Ta turen innom Gammel-Kleppe Kulturarvhotell for en avslappende, tradisjonsrik opplevelse med flere rike naturopplevelser. Har du noen spørsmål angående vårt hotell er det bare å kontakte oss på telefon eller e-post.

Få med deg de beste kulturopplevelsene i Vågå- på selve hotellet!

På Gammel-Kleppe Kulturarvhotell er overhodet ikke opplevelsene begrenset til natur og matopplevelser. På vårt hotell er du nemlig i hjerte av noen av de beste kulturopplevelsene man kan oppleve i Vågå. Her finner du vakre og inspirerende kunstutstillinger, konserter med varierte musikksjangre, fotoworkshops og innholdsrike fagseminarer. Hotellet vårt har nemlig vært et sted der kunstnere har søkt inspirasjon gjennom tidene, og selve Edvard Munch har sine røtter herfra. Dermed er det naturlig at kultur er en del av din hotellopplevelse her i Vågå.

Er du gjest på vårt hotell kan du også forespør minikonserter, diktopplesninger eller teaterforestillinger. Slike opplevelser vil uten tvil gi festen et morsomt preg, og falle i smak hos jubilanten så vel som gjestene.

Send oss en forespørsel