Er du på utkikk etter en hotellopplevelse utenom det vanlige? Er du lei av hotellrom som ser helt like ut, med samme interiør, frokost og middagstilbud som resten av landet? I så fall anbefaler vi deg å ta turen innom vårt magiske gårdshotell. Gammel- Kleppe naturarvhotell er virkelig et sted som fanger Norges tradisjon, kultur og natur på et sted.

Opplev det autentiske norske på et av landets vakreste gårdshotell. Her kan du blant annet beundre hotellets tradisjonelle arkitektur, spise deilig norsk mat, og puste inn frisk luft.

Gårdshotell med særegen arkitektur

Arkitekturen på vårt gårdshotell passer på å bevare tradisjonelle byggestil, samtidig som den har en fot innen moderne arkitektur. Rommene i Gammel-Kleppe kulturarvhotell har behagelige senger, moderne bad og nyskapende arkitektur i samspill med de gamle tømmerhusene.

Gårdshotell i smørøyet av naturperler

Vi anbefaler å utnytte den vakre naturen rundt mens man oppholder seg ved vårt gårdshotell. Du kan blant annet gå Besseggen, bade i våre idylliske daler, eller gå kortere og mer lokale turer. Mulighetene er endeløse. Når du vender tilbake til gårdshotellet, er det mulighet for å slappe ordentlig av med vedfyrt badstue.

Ta turen innom Gammel-Kleppe kulturarvhotell for en avslappende, tradisjonsrik opplevelse med flere rike naturopplevelser. Har du noen spørsmål angående vårt gårdshotell er det bare å kontakte oss på telefon eller e-post.

Send oss en forespørsel