Er du på utkikk etter en hotellopplevelse utenom det vanlige? Er du lei av hotellrom som ser helt like ut, med samme interiør, frokost og middagstilbud som resten av landet? I så fall anbefaler vi deg å ta turen innom vårt magiske gårdshotell. Gammel- Kleppe naturarvhotell er virkelig et sted som fanger Norges tradisjon, kultur og natur på et sted.

Det er med god grunn at flere viktige kunstnere har valgt å oppholde seg på vårt gårdshotell gjennom tidene. Her er det nesten umulig å ikke bli inspirert, da den norske urørte naturen, tradisjonelle arkitekturen og friske luften renser sjelen på en måte man ellers ikke opplever i de mer travle strøk. Her er du borte fra biler som tuter, mennesker som roper og hoier og alarmer som går. Du blir fraktet til en enklere tid, der naboer var venner og vi gikk i ett med naturen. På vårt gårdshotell er vi opptatt av å skape denne etterlengtet atmosfæren, samt passe på at dere får oppleve en moderne komfort. Gårdhotellet er med andre ord den perfekte blandingen av gammelt og nytt, der våre gjester kan nyte det tradisjonelle, gode gårdslive under komfortable anstendigheter.

Opplev det autentiske norske på et av landets vakreste gårdshotell. Her kan du blant annet beundre hotellets tradisjonelle arkitektur, spise deilig norsk mat, og puste inn frisk luft.

Gårdshotell med særegen arkitektur

Arkitekturen på vårt gårdshotell passer på å bevare tradisjonelle byggestil, samtidig som den har en fot innen moderne arkitektur. Rommene i Gammel-Kleppe kulturarvhotell har behagelige senger, moderne bad og nyskapende arkitektur i samspill med de gamle tømmerhusene.

Kultur

Er du interessert i kulturaspektet til gårdhotellet, kan vi friste deg med den kommende «museumslåven», der vi vil vise hvordan Edvard Munch sin farsslekt påvirket kunstneren og hans liv. Her vil du få innblikk i både kjente og ukjente kunstnere med slektsbånd til den utrolige kunstneren.

Gårdshotell i smørøyet av naturperler

Vi anbefaler å utnytte den vakre naturen rundt mens man oppholder seg ved vårt gårdshotell. Du kan blant annet gå Besseggen, bade i våre idylliske daler, eller gå kortere og mer lokale turer. Mulighetene er endeløse. Når du vender tilbake til gårdshotellet, er det mulighet for å slappe ordentlig av med vedfyrt badstue.

Spennende lokale matopplevelser

På vårt gårdshotell har vi en utmerket kokk som på bestilling fra deg, lager den deiligste mat med råvarer fra det beste som Gudbrandsdalen kan gi deg. Våre råvarer er enten økologiske eller kommer rett fra naturen eller fra garder i Sjårdalen.

Perfekt for deg som skal ha et arrangement

Skal du ha arrangement som jubileum, bryllup, konfirmasjon, firmatur, seminar – eller en hyggelig opplevelse sammen med venner? Vi klare til å ta imot dere! Vårt gårdshotell er perfekt for store forsamlinger og dere får hele gardstunet for dere selv og i husene rundt gårdstunet bor det bare venner, slekt og kjente.

Ta turen innom Gammel-Kleppe kulturarvhotell for en avslappende, tradisjonsrik opplevelse med flere rike naturopplevelser. Har du noen spørsmål angående vårt gårdshotell er det bare å kontakte oss på telefon eller e-post.

Send oss en forespørsel