Er du på utkikk etter en overnatting utenom det vanlige? Har du lyst å samle dine kjære på en morsom og kreativ måte?

På Gammel-Kleppe Kulturarvhotell kan dere kjenne på spennende kultur, tradisjonelle eventyr, historie og frisk luft. Her kan du oppleve en overnatting midt i smørøyet av norsk tradisjon og natur.

Kleppe er nemlig fullt med spennende historie med røtter langt tilbake i tid. Til og med vår kjære Torbjørn Egner kom til Kleppe for å hente inspirasjon til hans fortellinger.

Ha en fot i samtiden og fortiden, samtidig

Rommene i Gammel-Kleppe Kulturarvhotell har behagelige senger, moderne bad og nyskapende arkitektur i samspill med de gamle tømmerhusene. Her vil du oppleve å ha både en fot i samtiden og fortiden, samtidig. Det er virkelig en overnatting du kommer til å huske og mimre tilbake til. Ta med venner, familie eller kollegaer på en overnatting utenom det vanlige.

Vi garanterer at overnatting hos oss er noe som faller i smak hos de aller fleste. Vi mener derfor at Gammel-Kleppe Kulturarvhotell er det perfekte stedet å skape gode minner sammen med dine kjære.

Har du noen spørsmål angående overnatting, eller andre tilbud, er det bare å kontakte oss på telefon eller e-post. Vi er mer enn villige til å hjelpe deg og dine oppleve en fantastisk overnatting hos oss.

Send oss en forespørsel