Er du på utkikk etter en overnatting utenom det vanlige? Har du lyst å samle dine kjære på en morsom og kreativ måte? Er du lei av det alminnelige hotellrommet som ser helt identisk ut hvor enn du er i landet? Drømmer du om en hotellfrokost som skiller seg ut fra mengden? Eller kanskje du lengter etter en overnatting der du blir møtt med et litt annerledes syn og forlater hotellet med et nye, spennende inntrykk. Inntrykkene du får her i Vågå er ikke bare inntrykk som preger overnattingen din der og da, men de skaper også gode minner som varer livet ut.

På Gammel-Kleppe Kulturarvhotell kan dere kjenne på spennende kultur, tradisjonelle eventyr, historie og frisk luft. Her kan du oppleve en overnatting i Vågåmo (Vågå) - midt i smørøyet av norsk tradisjon og natur.

Husene som opprinnelig stod på garden er fra 1600- og 1700-tallet. Vi har tilført noen bygninger for å ha noen flere rom. Flesteparten av husene er fredet, dvs. at bygningene er en del av den nasjonale kulturarven i Norge. For deg betyr dette muligheten for en unik overnatting og nyte kulturarven vi har klart å bevare.

Kleppe er nemlig fullt med spennende historie med røtter langt tilbake i tid. Til og med vår kjære Torbjørn Egner kom til Kleppe for å hente inspirasjon til hans fortellinger.

Ha en fot i samtiden og fortiden, samtidig

Rommene i Gammel-Kleppe Kulturarvhotell har behagelige senger, moderne bad og nyskapende arkitektur i samspill med de gamle tømmerhusene. Her vil du oppleve overnatting med en fot i samtiden og fortiden, samtidig. Det er virkelig en overnatting du kommer til å huske og mimre tilbake til. Ta med venner, familie eller kollegaer på en overnatting utenom det vanlige.

Vi garanterer at overnatting hos oss er noe som faller i smak hos de aller fleste. Vi mener derfor at Gammel-Kleppe Kulturarvhotell er det perfekte stedet å skape gode minner sammen med dine kjære.

Overnatting på Gammel-Kleppe Kulturarvhotell er ikke bare for de som liker tradisjon, kunst og kultur, men også for turglade mennesker. Hotellet ligger i nærheten av Besseggen, en av Norges mest spektakulære turopplevelser. Ønsker du å gå tur rett fra hotellet kan vi anbefale å bestige Olashovda – vårt lokale «Himmelbjerg» her i Vågå. Her finner du tydelige stier og nydelige utsikter. Det er også mulighet for bading i en liten dal med fantastiske sandstrender. Når du vender tilbake til hotellet, kan du nyte en nydelig middag og en deilig badstue.

Har du noen spørsmål angående overnatting, eller andre tilbud her i Vågåmo (Vågå), er det bare å kontakte oss på telefon eller e-post. Vi er mer enn villige til å hjelpe deg og dine oppleve en fantastisk overnatting hos oss.

Velkommen til Gammel-Kleppe Kulturarvhotell – Vågå!

Send oss en forespørsel